(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija / projektipäällikkö
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Oletko sähkösuunnittelun ammattilainen tai kokenut projektipäällikkö? Innostutko ratkaisemaan haasteita yhdessä asiakkaiden kanssa ja tekemään työtä asiantuntevassa tiimissä?

Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme sähkösuunnittelijaa tai -projektipäällikköä Vaasan ja Kokkolan toimipisteisimme.

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa ja asiantuntijamme työskentelevät erittäin kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Meillä saat näköalapaikan alan hankkeisiin niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimistojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, innovaatioihin ja kehittymiseen panostaen. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on DI- tai insinöörikoulutus ja kokemusta sähkö- tai telesuunnittelusta sekä mahdollisesti myös asiantuntijatehtävistä. Meille on tärkeää, että ajattelet asiakaslähtöisesti ja haluat toimia osana tiimiä. Myös halu oppia uutta ja kehittää itseään vie organisaatiossamme eteenpäin.

Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen tehtävät voivat painottua joko sähkö- tai telesuunnitteluun tai vaikka molempiin. Tehtävänimikkeesi voi olla projektipäällikkö tai suunnittelija. Projektipäälliköiltä toivomme projektipäällikkökokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat 15.8.2018 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävistä antavat Granlund Pohjanmaa Oy:n toimitusjohtaja Pekka Pajuniemi p. 040 553 0986 ja Vaasan toimipisteen osastonjohtaja Mika Uusi-Ranta p. 050 402 8087 sekä Kokkolan osalta aluejohtaja Kari Rauhala p. 040 059 5922 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.