(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija (projekti)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Oletko IT-taitoinen insinööri joka taitaa sähkösuunnittelun salat joka etsii lyhytaikaista projektityötä?


Etsimme asiakasyrityksellemme Hyvinkäälle SÄHKÖSUUNNITTELIJAA!


Tehtävänkuvasi tulee pitämään sisällään uudisrakennuksien ja saneerauskohteiden sähkösuunnitelutyötä. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä yhden hengen yrityksessä toimitusjohtajan kanssa osallistuen suunnittelukokouksiin kohteissa. Työt sijoittuvat arkipäiville ja suoritetaan päivätyönä. Työaika 37,5h/viikko.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa koulutusta, jonkin verran alan kokemusta sekä hyviä IT-taitoja. Työssä käytetään päivittäin CADS-ohjelmistoa.


Työt alkavat alustavasti viikkojen 44-45 aikana ja kestävät projektin loppuun asti (n. 3kk). Palkkaus Talotekniikka-alan toimihenkilöiden TES/sopimus.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi