(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija / Pääsuunnittelija
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Haemme Pöyryn Turun toimistolle

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA/PÄÄSUUNNITTELIJAA

teollisuuden projektien sähkösuunnittelun veto- ja suunnittelutehtäviin.

Tehtävät käsittävät teollisuuskohteiden suunnittelutehtävät. Vastaat projektista riippuen yksin tai yhdessä muiden suunnittelijoiden kanssa hankkeen suunnittelusta aina käyttöönottoon asti. Saat käyttöösi nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä tämän alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa alan koulutusta, kokemusta teollisuuden suunnittelu- ja projektitehtävistä sekä nykyaikaisten suunnittelujärjestelmien tuntemusta ja hallintaa.

Arvostamme aktiivista työskentelyotetta, määrätietoisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, sopeutumiskykyä nopeatempoiseen ja vaihtelevaan projektiympäristöön, laajojen kokonaisuuksien hahmotuskykyä, suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä kohtuullista valmiutta matkustamiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä osaavien asiantuntijoidemme kanssa. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatioltamme tarvitsemasi tuen. Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää ja positiivista asennetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Reino Kalske, puh. 040 012 3577.  

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 28.2.2018 mennessä osoitteessa http://www.poyry.fi/ura-poyrylla/avoimet-tyopaikat/sahkosuunnittelija-paasuunnittelija-turku ja liity asiantuntevaan joukkoomme!