(Poistunut julkaisusta)

SÄHKÖSUUNNITTELIJA NORDIC CMG OY, PITÄJÄNMÄKI
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Nordic CMG Oy:lle vastavalmistunutta sähkösuunnittelijaa vakituiseen positioon. Nordic CMG Oy on startup henkinen, vuonna 2016 perustettu konsultointiyritys, jossa pääset työskentelemään osana rentoa ja rempseää viiden hengen tiimiä. Tässä tehtävässä sinulla on loistava mahdollisuus päästä alaan kiinni kokeneiden kollegojen avustuksella ja kehittää itsestäsi rautainen ammattilainen!
KUVAUS
Tarjoamme

Rennon ja kodinomaisen työympäristön

Tuen ammatilliseen kehitykseen sekä mahdollisuuden jatkokoulutukseen

Kattavan perehdytyksen kokeneen kollegan johdolla

Etätyö mahdollisuuden


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Projektien suunnittelu ja valvonta

Sähköpuolen merkinnät

Asiakaskäynnit

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutustausta tekniseltä alalta (AMK-insinööri tai diplomi-insinööri). Emme edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta toivomme ymmärrystä projektinhallinnasta esimerkiksi opintojen tai aiempien työtehtävien/harjoittelujen kautta. Tehtävässä menestyminen edellyttää perustason AutoCAD ja/tai CADS sekä MagiCAD kokemusta (esimerkiksi koulun projekteista).

Tämän lisäksi etsimällämme henkilöllä on:

Työturvallisuuskortti

Itsenäinen ja omatoiminen suhtautuminen työhön

Sujuva suomen kielitaito


Työtäsi helpottaa myös:

B-luokan ajokortti sekä oma auto (työ on liikkuvaa)

Kokemus suunnitteluohjelmistojen käytöstä


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian (kuitenkin viimeistään Elokuun lopussa)
* Kesto: 12kk, jatko hyvin todennäköistä
* Sijainti: Pitäjänmäki, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nordic CMG Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Nordic CMG Oy on suomalainen rakennuttamiseen, LVIS-suunnitteluun ja valvontaan keskittyvä konsultointiyritys, jonka tarjontaan kuuluvat myös asiantuntijapalvelut. Nordic CMG Oy panostaa voimakkaasti omien työntekijöidensä työhyvinvointiin sekä ammattitaidon kehittämiseen. Tästä syystä yrityksen visio onkin olla työntekijöilleen yksi Suomen parhaimmista työnantajista.