Sähkösuunnittelija, Mitsubishi Logisnext
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2021
Suomalainen Mitsubishi Logisnext Europe Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi sähköisiä varasto- ja vastapainotrukkeja sekä automaattitrukkijärjestelmiä, jotka tehostavat asiakkaiden logistiikkatoimintoja. Nyt he etsivät joukkoonsa sähkösuunnittelijaa automaattirukkien pariin. Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen. Lue lisää tehtävästä ja hae pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet vastaamaan automaattitrukkien sähkösuunnittelusta. Tulet osaksi muutaman hengen tiimiä, mutta teet myös läheisesti yhteistyötä mekaniikkasuunnittelun ja tuotekehityksen kanssa.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, ergonomiset ja viihtyisät työtilat, kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia sekä kätevän sijainnin vain 30 minuutin päässä Helsingistä.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään ensisijaisesti sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriä (AMK). Toivoisimme sinulta löytyvän jonkun verran aikaisempaa työkokemusta sähkö- ja automaatioalan työtehtävistä, ymmärrystä anturitekniikasta sekä jonkun sähkösuunnitteluohjelman käyttökokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden päästä kehittymään.

Hakijalta odotamme:


* Sähkö- ja automaatiotekniikan koulutustausta (AMK)
* Työkokemusta sähkö- ja automaatiotekniikan työtehtävistä
* Ymmärrystä anturitekniikasta
* Jonkun sähkösuunnitteluohjelman käyttökokemus
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen ja kokoaikainen
* Sijainti: Järvenpää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Mitsubishi Logisnextin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1445136
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää