(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija meriteollisuuteen
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Haemme asiakkaallemme sähkösuunnittelijaa meriteollisuuden projektisuunnittelutehtäviin. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Itä-Helsingissä.

Tehtävässä työskentelet erilaisten meriteollisuuden tuotteiden ja ratkaisuiden projektisuunnittelutehtävissä. Päivittäiseen työhösi kuuluu mm. piirikaavioiden, osaluetteloiden sekä layout-kuvien tekeminen sekä projektidokumentaation ja toimintakuvausten laatiminen. Suunnittelijana sinulla on omat projektisi, joissa toimit yhdessä mekaniikkasuunnittelijan kanssa. Tiimisi kuitenkin tukee sinua ja sinulla on muutenkin käytössäsi muut yrityksen ammattitaitoiset osaajat.

Tiimisi koostuu muista suunnittelun ammattilaisista ja työyhteisössä sparraillaan paljon. Työtä tehdään avokonttorissa, joka luo hyvän pohjan tietotaidon liikkumiselle. Toivommekin siis, että olet avoin ja sosiaalinen persoona, joka nauttii teknistä haasteista sekä parhaiden ratkaisuiden löytämisestä.

Toivomme sinulta lisäksi

  • Soveltuvaa teknistä tutkintoa (insinööri/DI)

  • Aiempaa suunnittelukokemusta tai vastaavasti hands-on -kokemusta

  • Suunnitteluohjelmaosaamista

  • Englannin kielen taitoa

Tehtävä soveltuu hyvin joko suunnittelu-uraansa aloittelevalle henkilölle tai jo kokeneelle suunnittelijalle, sillä rooliasi ja vastuitasi pystytään muokkaamaan kokemuksesi mukaan. Saat tehtäviin ja tuotteisiin lisäksi kattavan perehdytyksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringin Karoliina Kröger (050 5151 857) mielellään tiistaisin 13-15.