(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija Loviisan voimalaitokselle
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Työnkuvasi

Haemme osaajaa sähkösuunnittelijan tai vanhemman sähkösuunnittelijan tehtävään Loviisan voimalaitoksen Kunnossapitoyksikön sähkösuunnittelujaokseen. Tehtäviisi kuuluvat prosessi- ja rakennussähköistyssuunnittelu sekä erikseen määriteltävät projektitehtävät. Lisäksi pääset osallistumaan ulkopuolisen sähkösuunnittelutyön valvontaan projekteissa ja perusparannushankkeissa. Haemme suunnittelijaa vakituiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia suunnittelutehtäviä ydinvoimalaitoksellamme. Saat myös kattavan peruskoulutuksen laitoksemme toimintaan, perehdytyksen työtehtäviisi sekä mahdollisuuksia ammattitaitosi ja osaamisesi kehittämiseen.

Tehtävänkuvaa voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. 

 

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa. Arvostamme erityisesti kokemusta vastaavista tehtävistä teollisuusympäristössä. Luonteeltasi olet pitkäjänteinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen. Edellytämme lisäksi hyvää suomen kielen ja kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 29.5.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Eriksson: +358 10 455 3433, juha.eriksson@fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.