(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija Konecranesille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
Etsimme sähkösuunnittelijaa Konecranesin Port Cranes -yksikön sähkösuunnittelutiimiin. Tämä tehtävä on ainutlaatuinen kasvumahdollisuus nuoremmalle tai kokeneelle sähkösuunnittelijalle, koska työn sisältö räätälöidään valitun henkilön taitojen, toiveiden ja ammatillisen taustan mukaan. Jatka lukemista ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian tullaksesi osaksi Konecranesin menestystarinaa.
KUVAUS
Sähkösuunnittelijana olet vastuussa Port Cranes -projektien sähkösuunnittelusta sekä piirustusten luomisesta, ylläpidosta ja muuttamisesta. Olet vastuussa suunnitteluprojekteista suunnitteluvaiheesta käyttöönottoon asti yhdessä automaatiosuunnittelijoiden kanssa. Varmistat, että suunnitelmat ja prosessit ovat korkealaatuisia ja askeleen edellä markkinastandardia. Teet tiiviisti yhteistyötä Port Technology -ryhmien kanssa kansainvälisessä ympäristössä oppien parhailta tekniikan asiantuntijoilta.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset työtehtävät modernissa työympäristössä
* Haastavan ja kansainvälisen toimenkuvan
* Mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen
* Inspiroivat kollegat


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Sähkösuunnittelun työtehtävät satamanostureiden toimitus- ja kehitysprojekteissa
* Yhteistyö valmistuksen kanssa tarkasti ja helposti toteutettavien mallien toteuttamiseksi
* Suunnitteluun liittyvät työtehtävät asiakkaiden kohteissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (Sähköinsinööri AMK/DI)
* Kunnianhimoa ja rohkeutta
* Hyvät tiimityötaidot
* Sujuva CAD -osaaminen sähkösuunnitteluohjelmistosta (esim. E3 tai EPLAN)
* Sujuva englannin ja hyvä suomen kielen taito


Eduksi näemme lisäksi ymmärryksen mekaniikkasuunnittelusta sekä CAD -osaamisen mekaniikkasuunnitteluohjelmistoista (NX, AutoCAD)

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk
* Sijainti: Hyvinkää (perehdytysjakson jälkeen mahdollisuus työskennellä Espoon toimipisteellä suurimman osan viikosta).
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Konecranesin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.