(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija, kokoaikainen, Insinööritoimisto Comatec Oy, Tampere
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Sähkösuunnittelija, kokoaikainen, Insinööritoimisto Comatec Oy, Tampere

Pidätkö projektien parissa työskentelystä? Onko sinulla jo hieman kerrytettyä työkokemusta sähkösuunnittelun parista? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri oikea henkilö sähkösuunnittelijaksi!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Insinööritoimisto Comatec Oy:lle, kokoaikaista sähkösuunnittelijaa Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Sähkösuunnittelijan roolissa työtehtävät koostuvat teollisuuden ja liikkuvien työkoneiden sähkösuunnittelusta sekä tuotekehityksestä Comatecin asiakasprojekteissa. Odotamme hakijalta noin yhden vuoden työkokemusta sähkösuunnittelusta, joka on voinut karttua opiskeluista tai opintojen ohella tehdystä työstä. Sinun ei tarvitse olla valmis paketti, vaan tärkeintä on halu oppia ja kehittyä. Mikäli kuvailet itseäsi oma-aloitteisena, itsenäisenä työskentelijänä, jolta löytyy myös ryhmätyöskentelytaitoja voisi tämä työ olla sinua varten. Aikaisempi kokemus hydrauliikasta, sähkökäytöistä ja ajoneuvoväylistä on eduksi tässä työssä.

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Comatec Group työllistää yli 500 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla neljässä eri maassa. Yrityksellä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin.

Comatec Group tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Heidän ratkaisunsa perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Comatec Groupin tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani.

https://www.comatec.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Teollisuuden ja liikkuvien työkoneiden sähkösuunnittelu ja tuotekehitys

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutusta (sähkötekniikan amk/DI)
 • Aiempaa työkokemusta sähkösuunnittelusta
 • Kokemusta sähkösuunnitteluohjelmista (esim. E3, Vertex, CADS, AutoCAD electrical)
 • Oma-aloitteista asennetta
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä ryhmätyötaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta sähkösuunnittelijana
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kehitysmahdollisuuden mielenkiintoisessa alan huippuyrityksessä

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 09.06.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Eveliina Roininen (eveliina.roininen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.