(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija, kokoaikainen, Granlund Oy, Helsinki
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019
Oletko aina halunnut päästä työskentelemään mielenkiintoisissa kiinteistö- ja talotekniikan asiakasprojekteissa? Löytyykö sinulta sopivasti sosiaalista luonnetta ja intoa saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior sähkösuunnittelija!
 
Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Granlund Oy:lle oma-aloitteista sähkösuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta.

Sähkösuunnittelijan tehtävässä tulet työskentelemään monipuolisesti talotekniikan suunnitteluprojektien tehtävissä. Työtehtäväsi pitävät sisällään esimerkiksi kiinteistöjen valaistusten ja sähköistysten suunnittelutehtäviä. Etsimme tiimityöskentelijää, joka haluaa päästä kehittämään osaamistaan talotekniikan projekteissa. Hoidat annetut tehtävät tunnollisesti ja aikataulussa, sekä otat neuvoja ja oppeja mielelläsi vastaan. Olet motivoitunut tekijä, joka omaa jo kokemusta sähkösuunnittelun parissa työskentelystä. Myöskään tietoteknisten järjestelmien opettelu ei tuota sinulle haasteita.

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista
https://www.granlund.fi/

Pääasialliset tehtävät
  • Kiinteistöjen sähkösuunnittelutehtävät, mm. valaistuslaskelmat, sähköjärjestelmien mallintaminen ja tietomallien yhteensovittaminen, laitteiden ja järjestelmien sähköistykset
  • Osallistuminen asiakastyöhön yhdessä kokeneemman asiantuntijan kanssa
Odotamme sinulta
  • Soveltuvaa tutkintoa sähköalalta
  • Aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelutyöstä, kokemus urakoinnin tehtävistä katsotaan eduksi
  • MagiCAD tai CADS -järjestelmien osaamista
  • Proaktiivista työotetta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • Suomen kielen osaamista
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
  • Päästä työskentelemään mielenkiintoisiin talotekniikan asiakasprojekteihin yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa
  • Innostavaan työympäristöön sekä erinomaiset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen
  • Yrityskulttuurin, jossa työntekijöiden hyvinvointi ja kehittymismahdollisuudet ovat tärkeitä, mikä näkyy myös henkilöstötyytyväisyydessä – 98 % suosittelisi Granlundia työpaikkana eteenpäin
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 30.11.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).
 
Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.