(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija, kokoaikainen, Etteplan Finland Oy, Pori
Etteplan

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019
Kiinnostaako sinua työskennellä monipuolisten ja haastavien sähkösuunnittelutehtävien parissa? Löytyykö sinulta aiempaa kokemusta jonkin suunnitteluohjelman käytöstä? Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi kohti asiantuntijuutta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme sähkösuunnittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Etteplan Finland Oy:lle, sähkösuunnittelijaa Poriin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.
Sähkösuunnittelijan tehtävissä pääset osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi perusteella tekemään työtä sähkösuunnittelun eri osa-alueilla. Osa-alueet pitävät sisällään meriteknisten laitteiden, voimalaitosten ja prosessiteollisuuden sähkösuunnittelua. Työssäsi tulet käyttämään erilaisia suunnitteluohjelmia esimerkiksi Eplan, CADS ja AutoCAD.

Työ sopii erinomaisesti henkilölle, jolla on aiempaa kokemusta suunnitteluohjelmien käytöstä työelämässä esimerkiksi harjoitteluiden tai kesätöiden kautta. Sähkövoimatekniikan ymmärrys ja osaaminen ovat eduksesi. Omaat myös asiakaslähtöisen työskentelyotteen sekä erinomaiset tiimityötaidot, sillä olet mukana luomassa erinomaisia asiakaskokemuksia.

Etteplan on yli 3.400 asiantuntijan kehittyvä globaali insinööritalo, joka haluaa muuttaa maailmaa suunnittelulla. Etteplanilla uskotaan, että tulevaisuuden tekniset haasteet edellyttävät erilaista, jäsennellympää ja fokusoituneempaa otetta. 
Etteplanilla on syvällistä näkemystä eri aloilta, ja he soveltavat uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnittelu, sulautetut järjestelmät ja IoT sekä tekninen dokumentointi. Henkilöstön asiantuntemus ja palvelutuotteet kattavat asiakkaiden tuotteiden koko elinkaaren.
Etteplanilla on yli 50 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa, joten toiminta on aidosti globaalia. Virtuaaliset asiantuntijatiimit tarjoavat monia mahdollisuuksia niille, jotka suhtautuvat intohimoisesti uuden oppimiseen ja tiedonjakamiseen. Lue lisää osoitteesta: https://www.etteplan.com/fi

Pääasialliset tehtävät
  • Sähkösuunnittelu esimerkiksi meriteknisten laitteiden, voimalaitosten tai prosessiteollisuuden parissa

Odotamme sinulta
  • Teknisen alan koulutusta sähkösuunnittelun parista (insinööri tai DI-opintoja)
  • Kokemusta jonkin suunnitteluohjelman (esim. Eplan, CADS, AutoCAD) käytöstä harjoitteluiden tai kesätyön kautta
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa
  • Asiakaslähtöistä työskentelyotetta sekä tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle
  • Mielenkiintoisen työpaikan
  • Ison yrityksen sekä kokonaisvaltaisen suunnittelupalvelun
  • Kiinnostavia uramahdollisuuksia
  • Ammattitaitoiset työkaverit
  • Uudet sekä kehittyneet työvälineet

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 24.11.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä olisi joulukuun alussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.