Sähkösuunnittelija, kokoaikainen, Eltel Networks Pohjoinen Oy, Oulu
Eltel Networks Pohjoinen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021
Etsimme sinua
Me Clevrylla haemme nyt asiakkaallemme Eltel Networks Pohjoinen Oy:lle sähkösuunnittelijaa Ouluun ainakin vuoden 2021 loppuun kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt siihen Clevryn kautta.
Sähkösuunnittelijan tehtävässä kartoitat olemassa olevaa sähkönsyöttöä, suunnittelet mahdollisia muutostöitä, olet mukana suunnittelemassa ja rakennuttamassa sähkönsyöttöä uusiin kohteisiin, teet dokumentointia ja päivität olemassa olevia dokumentteja lopulliseen muotoon. Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta (AMK), aktiivista ja oma-aloitteellista työskentelyoteta, oppimishalua sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Asiakasyritys
Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialalla. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin saakka. Haluamme osallistua kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville. Eltelissä työskentelee noin 5,400 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 938 miljoonaa euroa. Osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa.
Lue lisää yrityksestä: https://www.eltelnetworks.com/fi/suomi

Pääasialliset työtehtävät
 • sähkösyötön kartoittaminen, muutostöiden suunnittelu ja dokumentointi
 • sähkönsyötön rakennuttaminen ja suunnittelu
 • dokumentaatio
Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa sähköalan koulutusta (AMK)
 • CAD-osaamista
 • Aktiivista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja
 • Suomen ja englannin kielen taitoa
 • B-ajokorttia
Tarjoamme sinulle ammattitaitoisten esimiesten tuen; loistavan työilmapiirin; sekä vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset oppimaan uutta.

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 23.6.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@clevry.com).
Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.
Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1464050
 • Tehtäväalue: Toimistotyö
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 23.6.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta (a) clevry.com)
 • Puhelin: +358504010539
 • Sijainti: Oulu