(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija, kokoaikainen, Comatec Oy, Turku
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Sähkösuunnittelija, kokoaikainen, Comatec Oy, Turku

Pidätkö projektien parissa työskentelystä? Onko sinulla jo hieman kerrytettyä työkokemusta sähkösuunnittelun parista? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri oikea henkilö sähkösuunnittelijaksi!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Comatec Oy:lle sähkösuunnittelijaa Turkuun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta määräaikaiseen työsuhteeseen asiakkaalle, jonka jälkeen tahtotilana on työllistyä asiakkaan riveihin.

Työtehtäviisi kuuluu erilaiset sähkösuunnittelutehtävät Comatecin asiakkaiden toimeksiannoissa. Työskentely tapahtuisi joko osana Comatecin projektiorganisaatiota tai suoraan Comatecin asiakkaiden ohjaamana.

Odotamme sinulta sähkötekniikan amk- tai di -opintoja, ja aiempaa työkokemusta sähkösuunnittelusta. Olet työntekijänä oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, ryhmätyötaitoinen ja omaat aktiivisen työotteen.

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Comatec Group työllistää yli 500 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla neljässä eri maassa. Yrityksellä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin.

Comatec Group tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Heidän ratkaisunsa perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Comatec Groupin tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani.

https://www.comatec.fi/
 

Pääasialliset tehtävät

 • Erilaiset sähkösuunnittelutehtävät Comatecin asiakkaiden toimeksiannoissa

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutusta (sähkötekniikan amk/DI)
 • Aiempaa työkokemusta sähkösuunnittelusta
 • Kokemusta sähkösuunnitteluohjelmista (esim. E3, Vertex, CADS, AutoCAD electrical)
 • Oma-aloitteista asennetta
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta sähkösuunnittelijana
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kehitysmahdollisuuden mielenkiintoisessa alan huippuyrityksessä

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 2.6.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Eveliina Roininen (eveliina.roininen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.