(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija kasvuyritykseen Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2018Työn kuvaus:
  Moisiolinna Group on uudenlainen, ketterä ja innostunut sähköalan yritys. Keskitymme vaativien taloautomaatiokohteiden kokonaisvaltaisiin sähkötöihin suunnittelusta toteutukseen.  Kohteinamme on tyypillisesti suuret omakotitalo- ja loma-asunnot, joihin teemme räätälöidyn kokonaisratkaisun, sisältäen mm. sähkö-, valaistus- ja automaatiosuunnittelun sekä sähköurakoinnin ja automaatio-ohjelmoinnin.
 
Toiminnan kasvaessa etsimme nyt Moisiolinna Groupille innokasta ja kehittymishaluista
 
SÄHKÖSUUNNITTELIJAA Tampereelle monipuoliseen tehtävänkuvaan.
 
Voit olla hiljattain valmistunut urasi alussa oleva tekijä, mutta odotamme sinulta nälkää ja innokkuutta kasvaa yrityksen yhdeksi tärkeäksi avainhenkilöksi. Tehtävästä suoriutuminen edellyttää alan koulutusta ja aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.
 
Sähkösuunnittelijan tehtävien lisäksi on vastuualuetta mahdollista ja toivottavaa laajentaa kokonaisvaltaiseen projektinhallintaan. Toivomme, että voit toimia yhteyshenkilönä asiakkaiden sekä asentajien suuntaan sekä yrittäjän oikeana kätenä. Tärkeää on, että näet itsessäsi potentiaalia kehittyä ja näytät sen myös meille.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden kasvattaa ja laajentaa omaa osaamistasi energisessä ja mukavassa työporukassa. Sinulla tulee olemaan takanasi yrittäjän tuki.
 
Työ on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian. Etsimme pitkäaikaista tekijää. Kiinnostuitko? Hae heti, sillä teemme haastatteluita jo hakuaikana! Lisätietoja antaa Adeccon HR Consultant Juulia Lehtonen, p. 050 444 4448 / juulia.lehtonen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Sähkösuunnittelija


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Juulia Lehtonen, 050 444 4448


Toimipaikka:  Tampere