Sähkösuunnittelija, Kajaani
Sweco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2021

Sweco on Euroopan johtava rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntijaorganisaatio. Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Yhtiö palvelee asiakkaitaan rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa. Tutustu tarkemmin: www.sweco.fi

Etsimme nyt Kajaanin yksikköön asiakkaallemme Swecolle kokenutta SÄHKÖSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen osaksi teollisuuden suunnittelutiimiä.

Tehtävässä pääset sähkösuunnittelijana mukaan niin pieniin kuin suuriinkin projekteihin, jotka liittyvät teollisuuslaitosten käynnistykseen sekä ylläpitoon. Suunnittelijoilla on omasta mielenkiinnostaan riippuen mahdollisuus päästä mukaan myös kansainvälisiin projekteihin muualla kuin Suomessa. Sweco on vahvasti mukana Kainuun alueella suunnittelemassa ja johtamassa teollisuuden investointi- sekä kunnossapitohankkeita.

Toivomme hakijalta

vankkaa kokemusta prosessiteollisuudesta ja sähkösuunnittelun parista, sekä soveltuvaa sähkö- tai automaatioalan AMK- tai DI- koulutusta. Tietotaito teollisuuden SAI-suunnittelusta lasketaan eduksi. Edellytämme oma-aloitteisuutta ja asiakaslähtöistä asennetta, matkustusvalmiutta, yhteistyökykyä sekä käytännön kielitaitoa. ALMA- ja muiden SAI-suunnittelusovellusten hallitseminen ovat työkokemuksen ohella merkittäviä avuja tehtävien hoitamisessa.

Sweco tarjoaa

työntekijöilleen mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä asiakasprojekteissa, ison suunnittelutoimiston kehittymismahdollisuudet sekä osaamiseen ja oppimiseen kannustavan työyhteisön. Swecon arvoista nousevat vastuullisuus, ketteryys, kestävä kehitys ja erityisesti merkityksellisen työn tekeminen. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. Swecolla pääset kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskentelemään mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana Sweco on joustava ja panostaa työn ja yksityiselämän tasapainoon. Motivoivan kuukausipalkan lisäksi organisaatio tarjoaa monipuoliset ja henkilöstön arvostamat henkilöstöedut. Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Miksi Kajaaniin?

Kajaani on kaupunkina luonnonläheinen ja täynnä eri harrastemahdollisuuksia jokaisena vuodenaikana, ja on varmasti houkutteleva vaihtoehto monelle seuraavaksi asuinpaikaksi. Älä siis epäröi hakea tehtävään, vaikka asuisit muualla!

Jos tehtävä kuulostaa sinulle sopivalta, lähetä pikimmiten hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta, kuitenkin viimeistään 14.11. Huomioithan, että tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemisen kanssa.

Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Senior konsultti Miia Tarvainen, puh. 040 558 6523 / miia.tarvainen@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1502388
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Miia Tarvainen (miia.tarvainen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Kajaani, Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Tampere