(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija junior, kokoaikainen, Oulu
Studentwork HR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Oletko vastavalmistunut tai jo hieman kokemusta kerryttänyt osaaja, jolla on suurta intoa uuden oppimiselle ja itsensä kehittämiselle? Etsimme nyt asiakkaallemme Ouluun teollisuuspuolelle junior-tason sähkösuunnittelijaa.

 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme kehittymiskykyistä sähkösuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

 Junior sähkösuunnittelijan tehtävässä pääset mukaan teollisuuden suunnitteluprojekteihin. Etsimme tiimityöskentelijää, joka haluaa päästä kehittämään osaamistaan teollisuuden monipuolisissa projekteissa. Hoidat annetut tehtävät tunnollisesti ja aikataulussa, sekä otat neuvoja ja oppia mielelläsi vastaan. Olet motivoitunut tekijä, jolla on kokemusta sähkösuunnittelusta tai tehdasympäristössä työskentelystä. Harrastuneisuus ja mielenkiinto logiikkaohjelmointiin sekä kokemus sähkösuunnittelusta katsotaan eduksi. Työssä pääset haastamaan jatkuvasti itseäsi osana 10 hengen tiimiä. Tiimi on yhdistelmä kokeneita tekijöitä sekä uransa alkupuolella olevia osaajia.

Asiakasyrityksemme on Euroopan johtava rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntijayritys, joka tarjoaa suunnittelu- ja konsultointipalveluita niin suuriin kuin pieniinkin hankkeisiin. Monipuoliset projektit pitävät huolta siitä, että työnkuva säilyy mielekkäänä ja mielenkiintoisena. Työntekijälle tarjotaan aktiivisesti koulutusta ja kehityskaarimahdollisuudet ovat laajat.

Pääasialliset tehtävät

 • Sähkösuunnittelun tehtävät monipuolisissa asiakasprojekteissa
 • Asiakasyhteistyö
 • Tuet työlläsi muun tiimin työtä ja asiakasprojektin läpivientiä ammattitaidolla ja aikataulussa

Odotamme sinulta

 • 0-3 vuoden työkokemusta sähkösuunnittelusta
 • Relevanttia opiskelutaustaa, esimerkiksi AMK insinööri tai DI
 • Autocadin ja Cadsin perustuntemusta
 • Motivoitunutta, kehittymishaluista asennetta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittyä yhdessä kokeneiden tekijöiden rinnalla alan ammattilaiseksi
 • Kehittää taitojasi sähkösuunnittelutehtävissä monipuolisissa projekteissa
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta teollisuusprojekteista
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen
 • Kehityskaarimahdollisuuksia

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 5.5.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään keväällä 2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Saara Niskanen, puh. 050 467 5319.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.