(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy:lle, Pääkaupunkiseutu
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy:lle kokoaikaista sähkösuunittelijaa monipuolisiin sähkösuunnittelutehtäviin. Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy on pitkän ja laaja-alaisen kokemuksen omaava konsultti- ja suunnitteluyritys, jossa pääset työskentelemään osana rentoa ja asiantuntevaa työyhteisöä. Tässä tehtävässä sinulla on loistava mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi sähkösuunnittelun asiantuntijana ja viedä osaamisesi uudelle tasolle mielenkiintoisten sekä monipuolisten projektien parissa!
KUVAUS
Tarjoamme


* Pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
* Erinomaiset etenemismahdollisuudet
* Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
* Tiiviin työyhteisön tuen
* Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät luontaisedut


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA
SIR-Sähkö Oy:n suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen, joten pääset työskentelemään hyvin monipuolisten projektien parissa kehittäen omaa ammattitaitoasi. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilarakentamisen hankkeet. Työtehtäväsi koostuu suunnittelutyön lisäksi sidosryhmien kanssa toimimisesta, suunnittelukokouksista ja työmaaselvityksistä. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä, sillä rooli muotoutuu kokemustasosi mukaan. Tärkeintä on, että sinulle on kertynyt varmuutta tehdä itsenäistä suunnittelutyötä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri)
* Aiempaa relevanttia työkokemusta sähkösuunnittelusta, noin 2 vuotta
* Hyviä IT-taitoja sekä MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
* Oma-aloitteisuutta ja halua pysyä mukana markkinoiden jatkuvassa muutoksessa omaksumalla uusia innovaatioita omiin työskentelytapoihisi
* Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa


Eduksi katsomme:


* Kokemuksen tietomallintamisesta
* Aikaisemman työkokemuksen datakeskusten suunnittelusta


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, Kokoaikainen
* Sijainti: Holkkitie 14 B, 00880 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy on toteuttanut vuodesta 1992 alkaen asiakkailleen yli 1500 toimeksiantoa rakentamisen eri vaiheisiin. SIR-Sähkö tarjoaa asiakkailleen monipuolisia sähköisen talotekniikan konsultti-, suunnittelu- ja toteuttajapalveluita. Toimeksiannot sisältävät talonrakentamiseen liittyvien tehtävien lisäksi myös muita palveluita, kuten paloilmoitinliikepalveluita, sähkön käytönjohtajapalveluita ja erilaisiin kehityshankkeisiin liittyviä palveluita. Yrityksen toiminta perustuu vankkaan osaamiseen, pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja kumppanuuksien luomiseen.