(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija, Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy, Pääkaupunkiseutu
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy:lle kokoaikaista sähkösuunnittelijaa monipuolisiin sähkösuunnittelutehtäviin. Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy on pitkän ja laaja-alaisen kokemuksen omaava konsultti- ja suunnitteluyritys, jossa pääset työskentelemään osana rentoa ja asiantuntevaa työyhteisöä. Tässä tehtävässä sinulla on loistava mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi sähkösuunnittelun asiantuntijana ja viedä osaamisesi uudelle tasolle mielenkiintoisten sekä monipuolisten projektien parissa. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset oma-aloitteista työotetta ja halua oppia uusia toimintatapoja ja kehittää niin itseäsi kuin yritystä. Hae paikkaa jo tänään ja löydä urallesi uusia haasteita!
KUVAUS
Tässä työssä pääset osaksi arvostettua insinööritoimistoa, jonka projektit käsittävät erilaisia hankkeita aina koulujen sähkösuunnittelusta laajojen datakeskusten suunnitteluun saakka. Monipuoliset ja haastavat projektit yhdessä innovatiivisen ja kannustavan työyhteisön kanssa luovat mahtavat puitteet työlle.

Tarjoamme


* Pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
* Erinomaiset etenemismahdollisuudet
* Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
* Tiiviin työyhteisön tuen ja yhteisiä virkistyspäiviä
* Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-edun sekä mm. silmä- ja hammaslääkärihoidon
* Mahdollisuuden etätyöhön

TYÖNKUVA
SIR-Sähkö Oy:n suunnittelutoiminta käsittää niin uudis- kuin korjausrakentamisen, joten pääset työskentelemään hyvin monipuolisten projektien parissa kehittäen omaa ammattitaitoasi. Suunnittelukohteina ovat mm. teollisuus-, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilarakentamisen hankkeet. Työtehtäväsi koostuu suunnittelutyön lisäksi sidosryhmien kanssa toimimisesta, suunnittelukokouksista ja työmaaselvityksistä. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä, sillä rooli muotoutuu kokemustasosi mukaan. Tärkeintä on, että sinulle on kertynyt varmuutta tehdä itsenäistä suunnittelutyötä ja kokemusta työskentelystä projektien parissa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuvaa insinöörikoulutusta (AMK tai Yliopisto)
* Aiempaa relevanttia työkokemusta sähkösuunnittelusta, noin 3-5 vuotta
* Kokemusta työskentelystä projektien parissa
* Hyviä IT-taitoja sekä MagiCAD- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa
* Oma-aloitteisuutta ja halua pysyä mukana markkinoiden jatkuvassa muutoksessa omaksumalla uusia innovaatioita omiin työskentelytapoihisi
* Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa


Eduksi katsomme aiemman kokemuksen:


* tietomallintamisesta
* datakeskusten suunnittelusta


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Holkkitie 14 B, 00880 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy on toteuttanut vuodesta 1992 alkaen asiakkailleen yli 1500 toimeksiantoa rakentamisen eri vaiheisiin. SIR-Sähkö tarjoaa asiakkailleen monipuolisia sähköisen talotekniikan konsultti-, suunnittelu- ja toteuttajapalveluita. Toimeksiannot sisältävät talonrakentamiseen liittyvien tehtävien lisäksi myös muita palveluita, kuten paloilmoitinliikepalveluita, sähkön käytönjohtajapalveluita ja erilaisiin kehityshankkeisiin liittyviä palveluita. Yrityksen toiminta perustuu vankkaan osaamiseen, pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja kumppanuuksien luomiseen.