(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija, Hyvinkää
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Etsimme kansainvälisesti tunnetulle asiakasyrityksellemme vastavalmistunutta tai opintojaan vielä suorittavaa sähkötekniikan- tai automaatioinsinööriä sähkönsuunnittelijan työtehtäviin. Tämä tehtävä tarjoaa nuorelle sähkö- tai automaatiotekniikan ammattilaiselle upean mahdollisuuden päästä kehittymään yhden alansa johtavimman toimittajan työtehtävissä, digi- ja pilvipalveluiden parissa. Aiempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä ei vaadita, vaan asenne ratkaisee! Lue siis tehtävästä lisää ja hae heti, koska haastattelut aloitetaan heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana tiimiä, jonka vastuulla on huolehtia kokonaisratkaisun teknisistä suunnitelmista ja niiden ajantasaisuudesta. Teet sähkösuunnitelmiin muutoksia annettujen speksien mukaan. Muokkaat myös tuotantosuunnitelmia, asennussuunnitelmia ja huolto-ohjeista tarpeen mukaan. Nämä ovat sähkö- ja automaatiosuunnitelmia, jotka ovat osa digitaalisia palveluita kokonaisratkaisusta.

Tarjoamme


* Monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan
* Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja tietotaitoa tuotekehityksessä
* Loistavan työkokemuksen innovatiivisessa globaalissa yrityksessä
* Yhdessä tekemiseen ja työntekijöiden kehittämiseen uskovan yrityskulttuurin
* Etätyömahdollisuuden


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Sähkötyösuunnittelu
* Tuoterakenteiden ja kokoonpanosääntöjen ylläpito
* Tehdaspiirustusten teko
* Asiakirjojen päivitys (esimerkiksi valmistus-, asennus- ja huolto-ohjeet)
* Prototyyppien rakentaminen ja suunnittelun validointi
* Valmistusdokumentaatio

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on:


* Tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esimerkiksi sähkötekniikan- tai automaation insinööriopinnot)
* Kokemusta suunnitteluohjelmista (esimerkiksi CAD tai Vertex)
* Perustietämys IP-verkoista ja bus-teknologioista
* Hyvät kommunikaatio- ja yhteistyötaidot
* Sujuva englannin kielitaito


Aiempi työkokemus suunnittelun parista katsotaan eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian / Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Hyvinkää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakkaamme on kansainvälisesti toimiva suomalainen teollisuusyritys ja toimialansa johtavia yrityksiä maailmanlaajuisesti. He tarjoavat kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkailleen aina tuotannosta huolto- ja modernisointipalveluihin asti. Yrityksessä uskotaan yhdessä tekemisen kulttuuriin ja työntekijöitä tuetaan vahvasti urakehityksessä.