(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija, HVAC-automaatio
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA


Tehtäviisi kuuluu

Laivan HVAC-järjestelmä sekä HVAC-automaatio hankitaan järjestelmätoimituksena. Meyer valvoo toimitusta ja tarkastaa sisällön sekä vastaa järjestelmän integroimisesta laivaan. Kaapelointi- ja kytkentäkuvien sekä piirikaavioiden laadinta ja tarkastaminen kuten myös käyttöönoton tuki ovat osa suunnittelijan tehtävänkuvaa.

Tässä työssä näet suunnitelmiesi toteutuvan tuotannossa ja pääset osaltasi rakentamaan maailman suurimpia risteilijälaivoja.

Tulet työskentelemään n. 15 hengen  automaatiotiimissä sähkösuunnitteluosastolla. 

Tehtäväkenttä on monipuolinen ja kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus laajentaa vastuualuettasi. 


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus (Insinööri tai DI). Myös hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi ovat tarpeen.

Arvostamme itsenäistä ja vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä koordinointikykyä. Siedät rutiineja, mutta pystyt sujuvasti myös hallitsemaan muutoksia osana työarkeasi. 

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Tiina Sjöström
Engineering Manager
044 300 6985 (soittoaika tiistaisin ja torstaisin klo 15-16).