(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija Fortumille Loviisaan
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019
Etsimme nyt kehittymishaluista sähkösuunnittelijaa monipuolisten suunnittelutöiden pariin Loviisaan! Tässä positiossa kehittymismahdollisuudet ovat hyvät ja pääset työskentelemään mielenkiintoisella toimialalla yhdessä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo alalla kokeneempi tekijä, tässä tehtävässä asenne ratkaisee. Lue lisää tehtävästä alta ja hae paikkaa mahdollisimman pian!
KUVAUS
Academic Work kokoaikaista sähkösuunnittelijaa Loviisaan!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Fortumilla.
TYÖNKUVA
Tässä positiossa työtehtäväsi ovat todella monipuolisia sekä vaihtelevia suunnittelutöitä. Työtehtävät sisältävät esimerkiksi prosessi- ja rakennussähköistystä. Lisäksi pääset työskentelemään laitoksen perusparannusprojektien ja -hankkeiden sekä laiteuudistuksien parissa.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Laaja skaala monenlaisia suunnittelutöitä
* Prosessi- ja rakennussähköistystä
* Laiteuudistukset
* Perusparannusprojektit- ja hankkeet


Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi osana asiantuntevaa tiimiä. Sinut tullaan perehdyttämään työtehtäviin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on sähkötekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo hieman kokemusta omaava tekijä. Tämän lisäksi sinulla on vahva tahto kehittää omaa osaamistasi sähkösuunnittelun tehtävissä. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja reipasta sekä rehellistä työotetta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva tekninen korkeakoulututkinto
* Opintojen aikana hankittu hyvä teoriaosaaminen
* Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito
* Kehittymishaluinen asenne


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta esimerkiksi asentajan tehtävistä!

Tehtävään valittavalle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, jatko mahdollinen

Paikka: Loviisa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen.