(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija, Etteplan
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Etsimme asiakkaallemme Etteplan Oyj:lle ammattitaitoista SÄHKÖSUUNNITTELIJAA PK-seudulle!

Asiakasyrityksen esittely

Etteplan Finland Oy on nopeasti kasvava ja kehittyvä yritys, jonka yli 3 400 suunnittelualan asiantuntijaa luo positiivista muutosta suunnittelun maailmaan. Palvelut kattavat teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun, sulautettujen järjestelmien ja IoT:n (esineiden internet) sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Etteplanin asiakkaita ovat maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset. Heidän palvelunsa parantavat asiakkaiden tuotteiden ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Vuonna 2018 Etteplanin liikevaihto oli noin 236,5 miljoonaa euroa. Yhtiö toimii Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa. 

Työtehtävän kuvaus

Sähkösuunnittelijana huolehdit asiakkaan sähköistykseen ja automaatioon liittyvien projektien sähköteknisestä toteutuksesta. Toimit joko itsenäisesti tai suunnitteluryhmässä vastaten oman suunnittelualueesi teknisestä toimivuudesta. Työtehtäviin kuuluu teollisuuden koneiden ja laitteiden piirikaaviosuunnittelu, komponenttivalinnat, komponenttien mitoitus, kaapelointisuunnittelu sekä tarvittavien dokumenttien luonti.

Hakijan profiili

Odotamme hakijalta systemaattista ja tarkkaa työskentelytapaa. Sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä teollisuuden tai prosessisuunnittelun parissa, ja kiinnostus oppia lisää. Edellytämme alalle sopivaa koulutusta (sähköteknisen alan AMK/DI insinööri). Olet käyttänyt työssäsi erilaisia toiminnanohjausjärjestelmiä ja tunnet hyvin mm. Cad-ohjelmistot. Työskentelet luontevasti suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielellä. Tavoitteellisuus ja kehityshakuisuus sekä vuorovaikutustaidot ovat työssä menestymisen edellytys.

Edellytämme hakijalta:


- sähkötekniikan AMK- tai korkeakoulututkintoa 
- aiempaa kokemusta teollisuuden tai koneiden ja laitteiden sähkösuunnittelusta
- teknistä osaamista ja luovaa ongelmanratkaisukykyä
- Eplan P8 Electric perustaitojen hallitsemista
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa ja
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän. Tehtävässä on mahdollista päästä luomaan kestävää urapolkua ja kehittymään syväasiantuntijana arvostetun asiakasyrityksemme toimeksiannoissa. Saat kattavan perehdytyksen ja viimeisimmän alalla käytössä olevan tiedon. Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toteuttaa mielenkiintoisia asiakasprojekteja eri teollisuuden toimialoilla. 

Kiinnostuitko? Uniflex hoitaa rekrytointiprosessia asiakkaan puolesta. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen tehtävään oheisella hakulomakkeella. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Laura Honkanen, puh. 050 537 4289. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.