(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija Etteplan
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018

Asiakasyrityksemme etsii palvelukseensa kokenutta ja ammattitaitoista SÄHKÖSUUNNITTELIJAA PK-seudulle!

Asiakasyrityksen esittely

Etteplan on nopeasti kasvava ja kehittyvä yritys, jonka yli 3 000 suunnittelualan asiantuntijaa luo positiivista muutosta suunnittelun maailmaan. Etteplanilla uskotaan, että tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseen tarvitaan erilainen, aiempaa terävämpi ote. Palvelut kattavat teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun, sulautettujen järjestelmien ja IoT:n (esineiden internet) sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Etteplanin asiakkaita ovat maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset. Heidän palvelunsa parantavat asiakkaiden tuotteiden ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä lukuisissa teollisuuden ratkaisuissa ja arjen tuotteissa. Vuonna 2017 Etteplanin liikevaihto oli noin 215 miljoonaa euroa. Yhtiö toimii Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa. Etteplan on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETTE.

Asiakkaamme Etteplanin brändilupauksen "Engineering with a difference" mukaisesti Etteplanilla tehdään suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä myös heidän asiakkaansa kerta toisensa jälkeen vahvistavat. Etteplanilaiset ovat ylpeitä osaamisestaan ja siitä, että pystyät vaikuttamaan asiakkaidensa menestykseen. 

Osaamisellasi on merkitystä - tule mukaan menestystarinaan!

Työtehtävän kuvaus

Sähkösuunnittelijana huolehdit asiakkaan sähköistykseen ja automaatioon liittyvien projektien sähköteknisestä toteutuksesta. Toimit joko itsenäisesti tai suunnitteluryhmässä vastaten oman suunnittelualueesi teknisestä toimivuudesta. Työtehtäviin kuuluu teollisuuden koneiden ja laitteiden piirikaaviosuunnittelu, komponenttivalinnat, komponenttien mitoitus, kaapelointisuunnittelu sekä tarvittavien dokumenttien luonti.

Hakijan profiili

Odotamme hakijalta systemaattista ja tarkkaa työskentelytapaa. Sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä teollisuuden tai prosessisuunnittelun parissa, ja kiinnostus oppia lisää. Edellytämme alalle sopivaa koulutusta (sähköteknisen alan AMK/DI insinööri). Olet käyttänyt työssäsi erilaisia toiminnanohjausjärjestelmiä ja tunnet hyvin mm. Cad-ohjelmistot. Työskentelet luontevasti suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielellä. Tavoitteellisuus ja kehityshakuisuus sekä vuorovaikutustaidot ovat työssä menestymisen edellytys.

Edellytämme hakijalta:


- sähkötekniikan AMK- tai korkeakoulututkintoa 
- aiempaa kokemusta teollisuuden tai koneiden ja laitteiden sähkösuunnittelusta
- teknistä osaamista ja luovaa ongelmanratkaisukykyä
- Eplan P8 Electric perustaitojen hallitsemista
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa ja
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän. Tehtävässä on mahdollista päästä luomaan kestävää urapolkua ja kehittymään syväasiantuntijana arvostetun asiakasyrityksemme toimeksiannoissa. Saat kattavan perehdytyksen ja viimeisimmän alalla käytössä olevan tiedon.

Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toteuttaa mielenkiintoisia asiakasprojekteja eri teollisuuden toimialoilla. Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, vaihtelevat suunnittelutehtävät ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen suunnittelupalvelun tuen. 

Tervetuloa osaksi rentoa yrityskulttuuria, jossa pääset tekemään töitä ammattimaisella asenteella. Etteplanilla pidetään hauskaa työkavereiden kanssa ja arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Etteplanilla voit olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

Kiinnostuitko? Uniflex hoitaa rekrytointiprosessia asiakkaan puolesta. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen tehtävään oheisella hakulomakkeella. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Laura Honkanen, puh. 050 537 4289. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.