(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija, automaatioprosessit (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme sähkösuunnittelijaa automaatioprosessien suunnitteluun heti alkavaan projektiluontoiseen tehtävään Tampereelle. Työssä aloitetaan vuokratyösuhteessa ja työn kesto on alkuun arviolta kaksi kk. Työsuhde voi jatkua siitä pitkäaikaisestikin muodostuen vakituiseksi yrityksessä.

Asiakasyrityksemme on jo vuosia toiminut vakavarainen, jatkuvasti toimintaansa kehittävä ja luotettava yritys. Palveluun kuuluu mm. prosessien automatisointi, älykkäiden konenäköratkaisujen kehittäminen, koneenrakennus ja automaatiosuunnittelu sekä prototyyppien valmistus.

Suunnittelutyössä käytetään EPLAN-suunnitteluohjelmaa. Voit olla alalla aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai jo pidempää kokemusta sähkösuunnittelusta omaava aktori. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa sähköinsinöörin tai -teknikon koulutusta sekä täsmällisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta.

Tarjoamme mahdollisuuden tulla osaksi mukavaa pienehköä työyhteisöä ja päästä työskentelemään kotimaista huipputeknologiaosaamista tarjoavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten olehan pikaisesti yhteyksissä. Voit täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.