Sähkösuunnittelija älytalokohteisiin
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen älytalojen sähkösuunnittelijaa. Asiakkaamme on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä sähköalan yritys, jolle kunnia-asia on asiakkaan tilanteen tunteminen ja tarpeiden ymmärtäminen. Asiakasyrityksemme palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita monipuolisesti sähköalan eri osa-alueilla.

Työsi tulee sisältämään perinteisen sähköjärjestelmän suunnittelun lisäksi valaistussuunnittelua, antenni- ja yleiskaapelointiverkkosuunnittelua sekä hälytinjärjestelmäsuunnittelua. 

Valituksi tuleminen edellyttää tehtävään sopivaa tutkintoa, esimerkiksi sähköinsinööri, ohjelmistojen käyttökokemusta (mm. CAD) sekä aikaisempaa talopuolen sähkösuunnittelukokemusta. Eduksesi katsotaan ohjelmoinnin perusteet sekä taloautomaatioiden tuntemus mm. Beckhoff ja ABB Free @ home. 

Toivomme hakijan olevan ammattitaitoinen ja päämäärätietoinen henkilö, jolta löytyy kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä hyvät organisointitaidot. Tehtävä vaatii myös hyviä tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja, sillä valittu henkilö tulee pitämään tiiviisti yhteyttä asiakkaiden lisäksi myös muihin sidosryhmiin.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Työn aloitus sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. 

Tarjolla on loistava tilaisuus päästä kehittymään urallasi innovatiivisen ja mukavan työnantajan palveluksessa. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa ja tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus!

Jätä meille hakemus, jossa kerrot omista vahvuuksistasi ja aikaisemmasta osaamisestasi. Liitäthän mukaan myös CV:n ja palkkatoiveesi. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan yhdessä WorkPowerin kanssa videohaastatteluina ja jatkohaastattelut hoitaa asiakasyrityksemme. Hakemusten läpikäynti aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa ma-pe klo 10-15 Katja Metsäkylä p. 044 747 5295.

Avainsanat: taloautomaatio, suunnittelu, sähkösuunnittelija, rakennusala

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1467855
  • Tehtäväalue: Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere