(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija, ABB Marine & Ports
ABB Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Etsimme sähkösuunnittelijaa ABB Marine & Ports -yksikköön Vuosaareen. Tehtävä on vakituinen ja aloitusajankohta on elokuun tienoilla joustavasti.

Työskentelet laivojen sähköjärjestelmien modernisaatio projekteissa osana asiantuntevaa tiimiä. Työ on pääosin sähköisten järjestelmien modernisointia, joissa pääset sovittamaan muutokset nykyiseen järjestelmään. Työtehtäväsi koostuvat muun muassa piirikaavioiden, asennus- ja kokoonpanopiirustusten suunnittelusta ja omien matkustusmahdollisuuksiesi mukaan myös laivalla tapahtuvien muutostöiden tukemisesta.

Toivomme hakijalta sopivan koulutustaustan (esim. sähkötekniikan DI/insinööri) lisäksi vähintään vuoden verran työkokemusta samankaltaisista tehtävistä. Tehtävässä onnistumisen kannalta on tärkeää, että pystyt hahmottamaan kokonaisuuksiin vaikuttavia tekijöitä ja organisoimaan omaa työtäsi. Olet työotteeltasi omatoiminen tiimipelaaja. Kommunikoit sujuvasti englanniksi, sillä tulet toimimaan kansainvälisessä ympäristössä. Katsomme EPLAN-ohjelmiston tuntemisen eduksi.

Esimiehen kertomaa: ” Tehtävät ja projektit ovat erittäin haastavia ja mielenkiintoisia, sillä modernisaatioprojekteissa pääsee tekemään omalla tavalla ja täytyy soveltaa ja räätälöidä uudet järjestelmät laivoihin sopiviksi”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringin Karoliina Kröger (050 5151 857) mielellään tiistaisin 13-15.