(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija 2.0
Creators Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Haemme paria uutta sähkösuunnittelija 2.0:aa, jotka haluavat tehdä insinöörityötä uudella tavalla.

Koronakriisistä huolimatta liiketoimintamme on edennyt hyvin ja tarvitsemme kesälomien jälkeen lisää sähkösuunnittelijoita joukkoomme. Vajaan kahden vuoden aikana yhteisömme on kasvanut start-upista jo yli viidenkymmenen kovan osaajan vakavasti otettavaksi konsulttitoimistoksi.

Haemme modernin lähestymistavan omaavaa sähkösuunnittelija, koska pyrimme tekemään insinöörityötä uudella tavalla. Suunnittelijan rooli Creatorsilla edellyttää teknistä koulutusta sekä luovaa ja itseohjautuvaa asennetta, sillä työntekijämme määrittelevät hyvin pitkälti itse omat aikataulunsa, työpaikan sijainnin sekä työajat. Aikaisempi kokemus suunnittelutyöstä ei ole välttämätöntä, mutta toivottavaa. Meillä pääset vaikuttamaan tuleviin projekteihisi aina myynnistä toteutukseen.

Mikäli olisit halukas kuulemaan lisää meistä, asiakasprojekteistamme tai tarkemmista työtehtävistä, ole yhteydessä Henriin (043 824 4822 tai henri@creators.fi) tai tule käymään toimistollamme Mikonkadulla haastamassa meidät pingis- ja FIFA/NHL20 -otteluun. Kesälomista johtuen emme aina pääse vastaamaan puheluihin, joten jätäthän lyhyen viestin, niin palaamme asiaan pikimmiten.

Lisätietoja meistä löytyy myös osoitteesta: https://creators.fi/fi/liity/.