(Poistunut julkaisusta)

Sähkösopimusneuvottelija (Tampere) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Etsimme hyvämaineiselle asiakkaallemme suorarekrytointina

SÄHKÖSOPIMUSNEUVOTTELIJAA.

Pääset osaksi innokasta ja innovatiivista myyntiorganisaatiota, jossa tehdään eikä meinata! Palveluvalikoima pitää sisällään kilpailukykyiset energiaratkaisut kotitalouksille, asiakaskohderyhmät ovat valmiiksi valitut.

Myyntialan näköalapaikan lisäksi kasvava yritys tarjoaa hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet urallasi. Sähkösopimusneuvottelijan työ pitää sisällään laadukkaiden energiatuotteiden myyntiä puhelimitse sekä nykyisille että uusille asiakkaille. Kokemuksen kautta myynnistä on mahdollisuus siirtyä myöhemmin esim. asiakaspalvelutehtäviin.

Työhön järjestetään kattava palkallinen koulutus, joten aikaisempaa myyntikokemusta emme edellytä, vaan hyvä asenne, myyntihenkisyys sekä halu oppia riittävät! Työsuhteen aikana työntekijällä on halutessaan mahdollisuus suorittaa oppisopimuksella merkonomin tutkinto.

Palkkaus koostuu TES:n mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta sekä myyntiin perustuvista provisioista, tässä työssä on mahdollisuus päästä hyviin tienesteihin!

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5 h/vk). Työaika on arkisin klo 9-17, mutta joustoa löytyy tarvittaessa. Työpaikalla viihtyvyyden takaavat loistavat työkaverit, kannustavat esimiehet sekä laadukkaat toimitilat Tampereen keskustan tuntumassa. 

Etsimmekö ehkä juuri Sinua? Lähetä hakemuksesi pikimmiten, niin pääset hakuun mukaan. Lisätietoja voi kysyä arkisin klo 8-16 välillä henkilöstökonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.