(Poistunut julkaisusta)

Sähkösopimusmyyjiä Länsi-Suomen alueelle
BrandBuddy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Lumme Energia on suomalainen energiayhtiö, jonka juuret ovat Saimaalla. Intohimomme on tuoda energia-alan tulevaisuus osaksi asiakkaidemme arkea sekä kannustaa omalla esimerkillämme ihmisiä pitämään huolta maapallostamme ja neljästä vuodenajasta.

Olemme osa Suur-Savon Sähkö -konsernia ja vuonna 2018 yhtiömme liikevaihto oli 66 miljoonaa euroa ja palvelimme yli 100 000 asiakasta ympäri Suomen.

Lisätietoa osoitteessa www.lumme-energia.fi

 

 

Miltä kuulostaisi viettää kesä kierrellen ympäri Suomea vihreät arvot edellä?

Nyt siihen on loistava tilaisuus! 

Etsimme asiakkaallemme Lumme Energialle

SÄHKÖSOPIMUSMYYJIÄ

Kierrät ympäri Länsi-Suomen myymälöitä ja kesätapahtumia herättäen asiakkaiden mielenkiinnon Lumme Energiaa kohtaan ja samalla myyden vihreää energiaa. Työtä tehdään pareittain ja saatte auton allenne, jolla etenette akselilla Pori – Tampere – Jyväskylä. Pääset mukaan luomaan vihreää energiaa ja seuraamaan Lumme Energian kasvutarinaa suomen markkinoilla.

Jos et pelkää ottaa kontaktia vieraisiin ihmisiin, olet helposti lähestyttävä ja myyntityö on sinun lajisi, olet etsimämme tyyppi. Saat työhösi perusteellisen koulutuksen, jonka jälkeen tunnet Lumme Energian kuin omat taskusi.

Tehtävä vaatii matkustusvalmiutta, ajokortin sekä hyvän suomen kielen taidon ja näyttöä b2c myyntikokemuksesta.

 

Henkilöt palkataan BrandBuddylle määräaikaiseen työsuhteeseen kesänajaksi, jatko mahdollinen.

 

BrandBuddyn toiminnassa avainasemassa ovat ahkerat ja onnelliset työntekijät, joten siksi työpanostasi todella arvostetaan. Haluamme sinut mukaan luomaan yhdessä upeaa kasvutarinaamme! Aloitamme hakemuksien läpikäynnin välittömästi, joten toivomme kuulevamme sinusta pian. Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV oheisesta linkistä 31.3.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12-14 välisenä aikana Heini Haikala 0452732584 tai heini@brandbuddygroup.com