(Poistunut julkaisusta)

Sähkösopimusmyyjä
Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Etsimme nyt asiakkaallemme ympäristöystävällisten sähkösopimuksien myyjiä kesätöihin elokuussa pääkaupunkiseudulle, Turkuun ja Ouluun. Asiakasyrityksemme on yksi Suomen nopeiten kasvavia myyntitoimistoja, jolla on toimintaa usealla eri paikkakunnalla ja he työllistävät tällä hetkellä yli 70 myyjää ympäri Suomea.

Oletko kiinnostunut myyntityöstä, jossa pääset tekemään kauppaa ihmisten kanssa kasvotusten huikeassa porukassa, jossa työnteko on samaan aikaan hauskaa ja haastavaa? Haluatko kehittää itsestäsi kuluttajamyynnin ammattilaisen tai hankkia arvokasta työkokemusta myynnin alalta, josta varmasti tulet vielä hyötymään monella elämän osa-alueella.

Olet etsimämme tyyppi, jos omaat jonkin verran aiempaa kokemusta suoramyynnistä ja tuloksen tekeminen on sinulle tärkeää työssäsi. Tässä työssä menestystäsi auttavat positiivisuus, ulospäinsuuntautuneisuus ja rohkeus lähestyä ihmisiä, kartoittaa heidän tarpeensa ja myydä heille heitä miellyttävin energiaratkaisu.

 Jos päädyt osaksi asiakasyrityksemme myyntitiimiä tulet saamaan itsellesi joukon hyviä työkavereita, motivoivan palkkausmallin (takuupalkka+provisio), jatkuvia koulutuksia kohti myyntialan kärkeä ja joustavat työajat. 

Mikäli uudet haasteet energiamyynnin parissa houkuttavat, mutta jokin asia jäi vielä mietityttämään, niin ota rohkeasti meihin yhteyttä sähköpostitse rekry@hirmu.fi! Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? 

Tuumasta toimeen ja laita meille hakemuksesi sähkömyyjäksi sähköpostitse rekry@hirmu.fi, otsikolla "Duracell". Olemme hakijoihin päivittäin yhteyksissä. Kannattaa siis toimia ripeästi, sillä nämä paikat menevät nopeasti! Haethan viimeistään 13.8.2018.