(Poistunut julkaisusta)

Sähkösopimusmyyjä
Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Etsimme nyt asiakkaallemme ympäristöystävällisten sähkösopimuksien myyjiä. Asiakasyrityksemme on yksi Suomen nopeiten kasvavia myyntitoimistoja, jolla on toimintaa usealla eri paikkakunnalla ja he työllistävät tällä hetkellä yli 70 myyjää ympäri Suomea.

 

Oletko kiinnostunut myyntityöstä, jossa pääset tekemään kauppaa ihmisten kanssa kasvotusten huikeassa porukassa, jossa työnteko on samaan aikaan hauskaa ja haastavaa? Haluatko kehittää itsestäsi kuluttajamyynnin ammattilaisen tai hankkia arvokasta työkokemusta myynnin alalta, josta varmasti tulet vielä hyötymään monella elämän osa-alueella.

Olet etsimämme tyyppi, jos omaat jonkin verran aiempaa kokemusta suoramyynnistä ja tuloksen tekeminen on sinulle tärkeää työssäsi. Tässä työssä menestystäsi auttavat positiivisuus, ulospäinsuuntautuneisuus ja rohkeus lähestyä ihmisiä, kartoittaa heidän tarpeensa ja myydä heille heitä miellyttävin energiaratkaisu.

 Jos päädyt osaksi asiakasyrityksemme myyntitiimiä tulet saamaan itsellesi joukon hyviä työkavereita, motivoivan palkkausmallin (takuupalkka+provisio), jatkuvia koulutuksia kohti myyntialan kärkeä ja joustavat työajat. Jos onnistut työssäsi, sinulla on hyvät mahdollisuudet edetä talon sisällä vaikka mihin.

Mikäli uudet haasteet energiamyynnin parissa kiinnostaa, mutta jokin asia jäi vielä mietityttämään, niin ota rohkeasti meihin yhteyttä! Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Laita meille hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen rekry@hirmu.fi , tai vaihtoehtoisesti voit hullutella ja lähettää lyhyen videoesittelyn itsestäsi Whatsappiin numeroon 044 242 9928. Olemme hakijoihin päivittäin yhteyksissä. Kannattaa siis toimia nopeasti, sillä nämä paikat menevät nopeasti!