Sähkösopimusmyyjä, nykyasiakkuudet (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Etsimme hyvämaineiselle asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen

SÄHKÖSOPIMUSMYYJÄÄ (nykyasiakkuudet)

Tampereelle.


Pääset osaksi innokasta ja innovatiivista myyntiorganisaatiota, jossa töitä tehdään positiivisella asenteella. Palveluvalikoima pitää sisällään kilpailukykyiset energiaratkaisut kotitalouksille, johon asiakaskohderyhmät ovat valmiiksi valitut.

Sähkösopimusmyyjän työ pitää sisällään asiakkaiden nykyisten energiaratkaisujen päivittämistä ajan tasalle tuotesalkkua hyödyntäen, sekä asiakassuhteiden jatkuvuudesta huolehtimista. Myyntialan näköalapaikan lisäksi kasvava yritys tarjoaa hyvät kehittymis- ja uralla etenemismahdollisuudet. Sähkösopimusmyynnistä on lisäksi mahdollisuus siirtyä työsuhteen aikana esim. asiakaspalvelutehtävien puolelle.

Työhön järjestetään kattava palkallinen koulutus, joten aikaisempaa työkokemusta ei vaadita, vaan reipas asenne ratkaisee! Työsuhteen aikana työntekijällä on halutessaan mahdollisuus suorittaa oppisopimuksella työn ohessa esim. merkonomin tutkinto.

Palkkaus koostuu TES:n mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta sekä myyntiin perustuvista, kannustavista provisioista. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 9-17 aikavälillä, mutta joustoa työaikoihin löytyy. 

Työpaikalla viihtyvyyden takaavat loistavat työkaverit, kannustavat esimiehet sekä laadukkaat toimitilat Tampereen keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Etsimmekö ehkä juuri Sinua? Lähetä hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta, niin pääset hakuun mukaan. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=694 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 8-16 välillä Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1415957
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Elisa Häkli (elisa.hakli (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4502
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa