Sähkösentaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Asiakasyrityksemme Vahantasähkö Oy on Ylöjärveltä käsin toimiva sähköistysalan suunnittelua ja asennuksia tekevä yritys, jonka pääasiallinen toiminta on keskittynyt Tampereen talousalueelle. Yrityksen työkohteet ovat sekä uudis- että saneerauskohteita niin yktyisille kotitalouksille kuin yrityksillekin.

Etsimme nyt heille itsenäiseen työhön kykenevää kokenutta sähköasentajaa monipuolisiin yleisasennuksiin, jolla on hyvät kädentaidot. Työ on kaapelin vetoa, asennusta ja pientä vikakorjausta. Työkohteet vaihtelevat laidasta laitaan ollen mm. yksityisten asuntojen remonttikohteita ja yritysten erilaisia toimitilojen saneerauksia. Työ alkaa nopealla aikataululla vuokratyösuhteena maaliskuun alussa tai sopimuksen mukaan aikaisemmin. Työn kesto on riippuvainen tekijän taidoista ja halusta sitoutua pidempi aikaiseen työsuhteeseen. Hyvälle tekijälle työtä on tarjolla pitempäänkin.

Valittavalta tekijältä edellytämme sähköistysalan peruskoulutusta sekä mielellään yli kahden vuoden työ-kokemusta kiinteistöpuolen sähköasennuksista. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, koska työkohteissa työskennellään yksin. Arvostamme aktiivista työotetta sekä hyvää motivaatiota ja joustavuutta työtä kohtaan. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortit. Hätäensiapukurssi katsotaan hakijalle eduksi. Työssä tarvitaan B-ajokorttia ja mieluusti oman auton käyttö-mahdollisuutta työkohteisiin kulkemiseksi. Pakettiauton käyttömahdollisuudesta saattaa olla työssä hyötyä

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/vko. Tehtävässä noudatetaan Sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti. Täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Tiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424918
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere