(Poistunut julkaisusta)

Sähkösentaja Kotkaan
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
Oletko sähköalan ammattilainen ja sinulla on silmää hyvälle asiakaspalvelulle? Hienoa, tule tiimiimme Kymenlaaksoon, sillä etsimme nyt   SÄHKÖASENTAJAA   Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Pääset osaksi Karhulan Teollisuuspuiston  sähkö- ja LVI tiimiä. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen arkityö (40h/viikko), jossa työvuorot ovat pääsääntöisesti kello 7-15.30. Palkkaus tehtävään on sopimuksen mukaan.
Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan. Tehtäviisi kuuluu niin asennus- ja kunnossapitotöitä kuin valaistushuoltoja asiakaskohteissa.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.   Mitä odotamme sinulta?
Olet tehnyt sähköasentajan töitä jo ainakin kahden vuoden ajan ja sinulla on sähköasentajan tutkinto. Sinulla on hyvä työturvallisuusajattelu ja huolellinen työote. Työssäsi näkyy hyvä asiakaspalveluasenne ja lisäksi olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Eduksesi katsomme kokemuksen valvontakamera-, paloilmoitin-, ja kulunvalvontatöistä. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa.   Tehtävässä tarvitset seuraavia pätevyyksiä ja lupia:   •                          SFS 6002 
•                          EA1 
•                          Työturvallisuuskortti 
•                          B-ajokortti   Kuulostiko hyvältä?
Kuulostiko tämä mielenkiintoiselta tehtävältä? Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, palvelupäällikkö Juha Luoma vastaa mielellään kysymyksiisi. Juhan tavoitat arkisin kello 8-15 numerosta 050 3244 149.   Hakemuksen saat meidän puolestamme laittaa  vaikka heti, mutta viimeinen takaraja hakemuksen jättämiselle on 2.2.2020.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).