(Poistunut julkaisusta)

Sähköratojen rakentamis- ja tarkastuskoneen (TTE) kuljettaja
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2017

Etsimme sähköratojen rakentamis- ja tarkastuskoneen (TTE) kuljettajaa VR Trackin rakentamisen liiketoimintaan sähkörakentamisen yksikköön, jossa työskentelee vakituisesti 180 henkeä.

TTE:llä tehdään monenlaisia sähköratatöitä. Langansiirtolaite tekee koneesta erinomaisen työvälineen ajolangan ja kannattimen vedossa. Koneella voidaan myös ”säätää lanka ajolle”. Koneella onnistuvat muun muassa kääntöorsien asennus ja pylväillä tehtävät kiristyslaitteisiin kohdistuvat työt. TTE:n kuljettamisen lisäksi käytät myös muita lisälaitteita ja osallistut erilaisiin sähköradan työtehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat sähköradan rakentamistehtävät koko Suomen rataverkolla, joten työ on hyvin liikkuvaa. Työt ovat seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Hyvinkää, Kouvola, Lahti, Tampere, Seinäjoki, Kokkola, Oulu, Rovaniemi, Kajaani, Iisalmi, Kuopio, Jyväskylä, Imatra, Kotka, Turku, Pori ja Rauma.

Odotamme, että sinulla on jo ratatyökonekuljettajan pätevyys sekä vähintään kuorma-auton ajokortti. Kokemus koneiden kuljettamisesta ja sähköalan perustutkinto (sähköasentajan tai sähkölaitosasentajan ammattitutkinto) katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa ja valmiutta jatkuvaan matkustamiseen sekä vaihteleviin työaikoihin.

Tehtävään valitun tulee täyttää Liikenteen turvallisuusvirasto (Trafi) mukaiset liikkuvan kaluston kuljettajan terveydentilavaatimukset.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvässä yhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Johanna Wäre puh. 040 8630 085 tai sähköpostitse johanna.ware@vr.fi 

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.5.2017 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.