(Poistunut julkaisusta)

Sähköratatyömaapäällikkö
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan huomisen infraa?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen työmaapäällikköä rakentamisprojektien sähköratatöihin

Mitä tarjoamme

Sähköratatyömaapäällikkönä vastaat projektipäällikön alaisuudessa projektien teknisestä ja taloudellisesta toteutumisesta sekä esimiestyöstä. Vastuualue koostuu rakentamisprojekteista, niiden osista tai projektisuunnitelmissa määrätyistä työkokonaisuuksista. Tilanteen mukaan osallistut projektien tarjouslaskentaan, kenttätyönjohdon tehtäviin sekä suunnittelun ja raportoinnin eri työvaiheisiin. Pääset osallistumaan ja ohjaamaan projektien resursointia yhdessä työpäällikön kanssa.

Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä samassa yksikössä toimivien vahvavirta-, turvalaite- sekä muiden erikoisalojen osaajien kanssa. Tarjoamme monipuolisia oppimis- ja urakehitysmahdollisuuksia sähkörata- ja rautatieympäristössä. 

Toimipisteesi on neuvoteltavissa halujesi mukaan, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta koko Suomen alueella.

Mitä odotamme

Destiassa etsimme ensisijaisesti henkilöitä, jotka ovat halukkaita sitoutumaan arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Tehtävässä menestyy parhaiten tiimipelaaja, joka tulee toimeen eriluonteisten ihmisten kanssa. Arvostamme oma-aloitteista, määrätietoista sekä tuloshakuista työskentelyotetta.

Odotamme sinulta soveltuvaa sähköalan peruskoulutus sekä useamman vuoden monipuolinen kokemusta sähköratatöistä. Edellytämme myös erinomaista suomen kielen taitoa kuin myös esimies-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietoteknisiä taitoja, kuten tietokoneen ja älypuhelimen peruskäyttöä. Työmaamme sijaitsevat ympäri Suomea, joten edellytämme joustavuutta työaikoihin ja työn suorittamispaikkoihin.

Haluaisitko liittyä osaksi voittavaa joukkuettamme?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa työpäällikkö Markus Fisher, markus.fisher@destia.fi. 

Hakeminen

Klikkaa ilmoituksen alta Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä muutaman sanan siitä, miksi tämä työ olisi sopiva askel urallasi. Huomioithan, että paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä turhaan odottele haun päättymistä!

Haku alkaa 4. toukokuuta 2020 ja päättyy 30. kesäkuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työsuhde-edut

  •     Lounas-, liikunta-, hieronta-, hammashoito- ja kulttuurietu (epassi)
  •     Kattava työterveyshuolto
  •     Henkilöstöetuohjelma
  •     Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  •     Sairaan lapsen hoitopalvelut