(Poistunut julkaisusta)

Sähköratasuunnittelija
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Haemme Helsinkiin ja Tampereelle,
SÄHKÖRATASUUNNITTELIJAA

Etsitkö uusia mahdollisuuksia sähköalalta, löydä ne raiteilta! Tule meille tulevaisuuden tekijäksi ja vahvistamaan sähkötekniikkaryhmäämme. Sähköratasuunnittelijana pääset suunnittelemaan mielenkiintoisia kohteita niin päärataverkolla kuin kaupunkien ytimissä raitiotie- ja pikaraitiotieverkoilla.

Tule mukaan eri-ikäisistä suunnittelijoista koostuvaan iloiseen ja hyvähenkiseen porukkaan! Meillä pääset laajentamaan omaa osaamistasi sähkösuunnittelun ammattilaisena, osana kiskoliikennettä, yli tekniikan alojen. Tämä on mahdollisuus kehittyä yhdessä innostuneiden ja motivoituneiden työkaverien kanssa mielenkiintoisissa ja vaihtuvissa projekteissa. Jos viestit sujuvasti englanniksi ja/tai ruotsiksi, voit halutessasi päästä mukaan myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviimme.

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulla on soveltuva sähköalan diplomi-insinöörin tai AMK-insinöörin koulutus. Voit olla konkari tai vasta urasi alussa. Arvostamme sähkö- ja/tai rakennetekniikan tuntemusta ja Autocad-osaamista. Olet hyvillä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoilla varustettu, itseohjautuva ja huolellinen tekijä. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelun parista tai työmaalta. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajoittain matkustusvalmiutta. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta.

Hakeminen
Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 23.11.2020 mennessä.