(Poistunut julkaisusta)

Sähköratasuunnittelija
Sweco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Swecon infra-, ja ympäristötoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. NRC Groupin suunnitteluliiketoiminnan tultua osaksi Swecoa 1.11.2019 Sweco nousee johtavaksi raideliikenteen asiantuntijaksi Pohjois-Euroopassa ja vahvistaa asemaansa Suomessa ja Ruotsissa. Kaupan myötä olemme mukana mm. Kruunusillat-pikaraitiotieyhteydessä, Raide-Jokeri-hankkeessa, Tampereen Ratikassa, Espoo-Lohja-Salo-oikoradassa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Haemme Helsinkiin

SÄHKÖRATASUUNNITTELIJOITA

Etsitkö uusia mahdollisuuksia sähköalalta, löydä ne raiteilta! Tule meille tulevaisuuden tekijäksi ja vahvistamaan sähkötekniikkaryhmäämme. Sähköratasuunnittelijana pääset suunnittelemaan mielenkiintoisia kohteita niin päärataverkolla kuin kaupunkien ytimissä raitiotie- ja pikaraitiotieverkoilla.

Tule mukaan eri-ikäisistä suunnittelijoista koostuvaan iloiseen ja hyvähenkiseen porukkaan! Meillä pääset laajentamaan omaa osaamistasi sähkösuunnittelun ammattilaisena, osana kiskoliikennettä, yli tekniikan alojen. Tämä on mahdollisuus kehittyä yhdessä innostuneiden ja motivoituneiden työkaverien kanssa mielenkiintoisissa ja vaihtuvissa projekteissa. Jos viestit sujuvasti englanniksi ja/tai ruotsiksi, voit halutessasi päästä mukaan myös kansainvälisiin suunnittelutehtäviimme. Toimitilamme ovat helposti tavoitettavissa joukkoliikenteellä ja myös etätöiden tekeminen on mahdollista.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on soveltuva sähköalan diplomi-insinöörin tai AMK-insinöörin koulutus. Voit olla konkari tai vasta urasi alussa. Arvostamme sähkö- ja/tai rakennetekniikan tuntemusta ja Autocad-osaamista. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajoittain matkustusvalmiutta. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. Olet hyvillä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoilla varustettu, itseohjautuva ja huolellinen tekijä. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelun parista tai työmaalta.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyrki Saarro tel. 040 8621064 arkisin klo 9-10 välillä tai jyrki.saarro@nrcgroup.fi. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 9.12.2019 mennessä.