(Poistunut julkaisusta)

Sähköratasuunnittelija
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Haemme sähköratasuunnittelijaa sähkötekniikkaryhmämme vahvistukseksi Helsinkiin tai Riihimäelle. Työskentelet sähköradan rakentamisen ja ylläpidon projekteissa Suomessa ja pohjoismaissa.

Odotamme sinulta Autocad osaamista ja avointa mieltä oppia uutta. Sähkötekniikan tai rakennetekniikan tuntemus antaa hyvän pohjan tehtävässä menestymiseksi. Koulutukseltasi olet joko DI tai AMK-insinööri, tai olet hankkinut suoraan sähkörata suunnittelun osaamisen käytännön työssä.

Olet hyvillä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoilla varustettu, itseohjautuva ja huolellinen tekijä.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Oikea koulutustausta (esim. sähkövoimatekniikka tai rakennetekniikka)
* Oma-aloitteinen ja tarkka työskentelyote
* Innostunut asenne työntekoa kohtaan ja hyvät yhteistyötaidot

Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta ja suomen sekä englannin kielen taitoa. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Pääset kehittämään itseäsi myös laaja-alaisena raideliikenteen asiantuntijana.

Tule mukaan kasvavaan ja nopeasti uudistuvaan yritykseen!

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jyrki Saarro puh. 040 8621 064, jyrki.saarro@vr.fi tai suunnittelupäällikkö Mikko Rislakki puh. 040 5849319, mikko.rislakki@vr.fi

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.