(Poistunut julkaisusta)

Sähköratasuunnittelija, NRC Group Finland Oy, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Etsitkö uusia mahdollisuuksia sähköalalta, löydä ne raiteilta!


Tule meille tulevaisuuden tekijäksi ja vahvistamaan sähkötekniikkaryhmäämme Helsingin tai Tampereen toimistollemme. Sähköratasuunnittelijana pääset suunnittelemaan mielenkiintoisia kohteita niin päärataverkolla kuin kaupunkien ytimissä raitiotie- ja pikaraitiotieverkoilla.


Odotamme
Odotamme sinulta soveltuvaa sähköalan diplomi-insinöörin tai AMK-insinöörin koulutusta. Voit olla konkari tai vasta urasi alussa. Arvostamme sähkö- ja/tai rakennetekniikan tuntemusta ja Autocad-osaamista. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajoittain matkustusvalmiutta ja suomen sekä englannin kielentaitoa. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. Olet hyvillä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoilla varustettu, itseohjautuva ja huolellinen tekijä. Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelun parista tai työmaalta. Kielivaatimukset: suomen ja englannin kielen osaaminen.


Tarjoamme
Tulet mukaan eri-ikäisistä suunnittelijoista koostuvaan iloiseen ja hyvähenkiseen porukkaan. Meillä pääset laajentamaan omaa osaamistasi sähkösuunnittelun ammattilaisena, osana kiskoliikennettä, yli tekniikan alojen. Tämä on mahdollisuus kehittyä yhdessä innostuneiden ja motivoituneiden työkaverien kanssa mielenkiintoisissa ja vaihtuvissa projekteissa. Panostamme ammatilliseen kehitykseesi ja huolehdimme tarvittavasta koulutuksesta. Mikäli omaat hyvän englannin ja/tai ruotsin suullisen ja kirjoitetun kielitaidon, voit halutessasi päästä mukaan myös
kansainvälisiin suunnittelutehtäviimme. Toimitilamme Helsingissä sekä Tampereella ovat helposti tavoitettavissa joukkoliikenteellä ja myös etätöiden tekeminen on mahdollista. Avoimia paikkoja on useita, jotka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Työsuhde-edut
- Työsuhdematkalippu
- Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu
- Palkitsemisohjelma
- Hyvät etätyömahdollisuudet


Aikataulu & hakeminen
Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, heti kun sopiva henkilö on valittu. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan NRC Group Finlandin vakituiseksi työntekijäksi. Täytä hakemus Adeccon sivuilla www.adecco.fi, muista laittaa mukaan CV sekä palkkatoiveesi tehtävään. Kannattaa hakea tehtävään mahdollisimman nopeasti, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja valinta tehdään heti kun sopiva henkilö löytyy. Haku on auki 31.8.2019 asti. Lisätietoja tarvittaessa antaa Adeccon HR-konsultti Juhani Äikäs, puh. 0406634711, juhani.aikas@adecco.fi.


NRC Group Finland Oy
NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.


NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa.
Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.