(Poistunut julkaisusta)

Sähköratasuunnittelija, Helsinki ja Tampere
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2018

Haemme sähköratasuunnittelijaa sähkötekniikkaryhmämme vahvistukseksi Helsinkiin ja Tampereelle. Työskentelet sähköradan rakentamisen ja ylläpidon projekteissa kiskoliikenne ympäristöissä.

Odotamme sinulta Autocad osaamista ja avointa mieltä oppia uutta. Sähkötekniikan tai rakennetekniikan tuntemuksen katsomme eduksi. Koulutukseltasi olet joko DI tai AMK-insinööri, tai olet hankkinut vastaavan osaamisen käytännön työssä. 

Olet hyvillä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoilla varustettu, itseohjautuva ja huolellinen tekijä. 

Etsimällämme henkilöllä on: 

* Relevantti koulutustausta (esim. sähkövoimatekniikka tai rakennetekniikka) 
* Oma-aloitteinen ja tarkka työskentelyote 
* Innostunut asenne työntekoa kohtaan ja hyvät yhteistyötaidot 

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelun parista tai työmaalta. Lisäksi osaaminen CAD-ohjelmista luetaan suureksi eduksesi rekrytointiprosessissa. 

Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta ja suomen sekä englannin kielen taitoa. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Pääset kehittämään itseäsi myös laaja-alaisena sähköalan asiantuntijana. Meillä on käytössä nykyaikaiset työvälineet sekä suuren konsernin virkistäytymisedut ja matkustusoikeus.

Tule mukaan kasvavaan ja nopeasti uudistuvaan yritykseen!

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jyrki Saarro puh. 040 8621 064, jyrki.saarro@vr.fi tai Mikko Rislakki puh. 040 5849319, mikko.rislakki@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on yksi Suomen suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. VR Track:lla on laaja osaaminen infra-alan suunnittelussa ja olemme mukana mm. Tampereen raitiotieallianssissa. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.