(Poistunut julkaisusta)

Sähköradan käyttöpäivystäjä
Finrail Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Palvelujemme ydintä ovat rautateiden liikenteenohjaus, liikennesuunnittelu ratatyön ja liikenteen yhteen sovittamiseksi, kapasiteetinhallinta, käyttökeskustoiminta sekä junamatkustukseen liittyvät matkustajainformaatiopalvelut. Vastuullamme ovat myös turvavalvomo ja tekninen valvomo. Lisäksi tarjoamme asiantuntija- ja koulutuspalveluita muun muassa rautatiealan toimijoille. Vuonna 2018 yhtiössämme työskenteli noin 470 henkilöä. Kuulumme Traffic Management Finland -liikenteenohjausyhtiöön.

 

Haemme Helsingin käyttökeskukseen, vakinaiseen työsuhteeseen

 

KAHTA SÄHKÖRADAN KÄYTTÖPÄIVYSTÄJÄÄ

 

Finrail Oy vastaa valtakunnallisesti sähköistetyn rautatien käyttökeskustoiminnasta, joka on erittäin tärkeää jokaiselle rautatieliikenneympäristön toimijalle. Suomen rataverkon pituus on noin 6000 km, josta 53 % on sähköistettyä rataa. Finrailin käyttökeskukset vastaavat kaikkien sähköratojen kaukovalvonnasta ja –käytöstä. Käyttökeskukset sijaitsevat Helsingissä, Kouvolassa, Oulussa ja Tampereella. Jokainen käyttökeskus toimii 24 tuntia vuorokaudessa. Haemme nyt kahta käyttöpäivystäjää Helsinkiin.

Käyttökeskuksien työntekijät suorittavat rataverkollaan käytönvalvontaa, suunnittelevat ja tarkastavat jännitekatkoja, sekä toteuttavat niitä. Keskukset ylläpitävät vikojen vastaanottopalvelua ympäri vuorokauden ja käynnistävät tarvittaessa korjaustoiminnan, sekä seuraavat korjaustoimintaan liittyviä vasteaikoja.

Lisäksi käyttökeskusten työhön kuuluvat sähköradan sähköturvallisuuden ja sähkölaitteiston käytön neuvonta. Käyttökeskukset ovat myös tärkeässä roolissa sähköradan ongelmatilanteissa.

Etsimme ensisijaisesti sähköalan ammattihenkilöä, sekä mahdollisesti sähköalan ylempi tai alempi korkeakoulututkinto. Arvostamme työkokemusta rautatiealalta, mutta aiempi alan kokemus ei ole välttämätöntä. Henkilönä olet vuorovaikutustaitoinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät henkilöstöedut kehittyvässä ja vakaassa yrityksessä, mukavien työkavereiden joukossa. 

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake oheisen linkin takaa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?ec532382 viimeistään 15.12.2019. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Haastattelut aloitetaan heti sopivien hakemusten vastaanottamisen jälkeen.