(Poistunut julkaisusta)

Sähköradan käyttöpäivystäjä
Finrail Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

 

Haemme Helsingin käyttökeskukseen, vakinaiseen työsuhteeseen

SÄHKÖRADAN KÄYTTÖPÄIVYSTÄJÄÄ

Finrail Oy vastaa valtakunnallisesti sähköistetyn rautatien käyttökeskustoiminnasta, joka on erittäin tärkeää jokaiselle rautatieliikenneympäristön toimijalle. Suomen rataverkon pituus on noin 6000 km, josta 53 % on sähköistettyä rataa. Finrailin käyttökeskukset vastaavat kaikkien sähköratojen kaukovalvonnasta ja –käytöstä. Käyttökeskukset sijaitsevat Helsingissä, Kouvolassa, Oulussa ja Tampereella. Jokainen käyttökeskus toimii 24 tuntia vuorokaudessa.

Käyttökeskuksien työntekijät valvovat erilaisia sähköteknisiä järjestelmiä sekä suorittavat jännitekatkoja ja –kytkentöjä. Lisäksi he auttavat tarvittaessa sähköradan sähköturvallisuuteen ja sähkölaitteistojen käyttöön liittyvissä asioissa. Käyttökeskukset ovat myös tärkeässä roolissa sähköradan ongelmatilanteissa. Käyttöpäivystäjän työtä tehdään 12 tunnin työvuoroissa. Keskukset ylläpitävät vikojen vastaanottopalvelua ympäri vuorokauden ja käynnistävät tarvittaessa korjaustoiminnan.

Hakijalta odotamme
• Sähköalan teknikon tai insinöörin tutkinto, tai muuten soveltuva sähköalan koulutus esimerkiksi sähköasentajan koulutus.
• Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.
• Oma-aloitteisuutta sekä yhteistyökykyä.
• Halua tehdä kolmivuorotyötä.

Lisäksi arvostamme työkokemusta rautatiealalta, mutta aiempi alan kokemus ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme Sinulle
• Mielenkiintoisen, haasteellisen sekä itsenäisen tehtävän kehittyvällä toimialalla
• Hyvät henkilöstöedut
• Innostavan ja dynaamisen työyhteisön
• Mahdollisuuden työskennellä mukavien kollegoiden ja toimialan ammattilaisten seurassa

Jos kiinnostuit, hae tehtävää täyttämällä hakulomake, jonka löydät oheisen linkin takaa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?6f30e8b6 viimeistään 30.09.2019. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Haastattelut aloitetaan heti sopivien hakemusten vastaanottamisen jälkeen, lokakuun alussa.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi