(Poistunut julkaisusta)

Sähköpuolen kokoonpanija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haemme Lahden lähistölle hyvieni kulkuyhteyksien päähän sähköpuolen kokoonpanijaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työhösi kuuluvat asiakasyrityksen valmistamien tuotteiden sähköpuolen kokoonpanotyöt. Työ edellyttää sähkö- tai automaatiopuolen peruskoulutusta. Työtä tehdään siisteissä ja valoisissa tuotantotiloissa sisällä.

Työt alkavat jo helmikuun aikana. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Etsimme paikkaan pitkäaikaista tekijää ainakin syyskaudelle saakka töihin ja hyvin työssään pärjäävällä on myös erinomainen mahdollisuus saada myös vakituinen työ.

Täytäthän hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa barona.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja töiden aloitus sovitaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että emme voi valitettavasti vastaanottaa hakemuksia tehtävään sähköpostitse.

Lisätietoja paikasta voit kysyä Baronalta Mari Ylä-Uotilalta, puh. 050 572 4853.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.