(Poistunut julkaisusta)

Sähköprojektipäälliköitä Vantaalle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018
Haemme Vantaalle

Sähköprojektipäälliköitä (2)

Vastaat sähköprojektien kokonaisvaltaisesta johtamisesta Aren pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisen uudishankkeiden urakointikohteissa. Tulevat tehtäväsi voivat olla mm. kauppakeskus-, toimisto-, hotelli- ja konesalikiinteistöjen sekä liikenneasemien ja julkisten kohteiden rakennusprojekteissa. Tehtäviin kuuluvat projektien taloudellinen ja aikataulullinen seuranta ja vastuu, materiaalihankinnat, työvaiheiden ja aikataulujen suunnittelu, projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen sekä työnjohdolliset tehtävät.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, (esim. sähköteknikko/-insinööri) sekä usean vuoden kokemusta sähköurakkaprojektien vetämisestä. Sinulla on hyvät esimies-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, kustannustehokas ja itsenäinen toimintatapa sekä hyvä paineensietokyky. Ajanhallinta, asioiden organisointi ja ongelmanratkaisukyky kuuluvat vahvuuksiisi. Asiakkuuksiemme luonteesta johtuen nuhteeton tausta on ehdoton edellytys tehtävän hoitamiseen. Sähköistysalan TES-, YSE- ja SAP-osaamisen laskemme eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ville Vilska, puh. 040 300 5719 ville.vilska@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 1.6.2018 mennessä