(Poistunut julkaisusta)

Sähköprojektipäällikköitä (2) pääkaupunkiseudulle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020
Haemme nyt

Sähköprojektipäällikköitä (2) pääkaupunkiseudulle

vaativaan projektinjohtourakkaan sekä vaativaan maanalaiseen hankkeeseen.

Sähköprojektipäällikkönä vastaat sähköprojektien kokonaisvaltaisesta johtamisesta Aren pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisen uudishankkeissa. Molemmissa tehtävissä toimit osana suurempaa LVIS-hanketiimiä. Tehtävässäsi pääset työskentelemään Etelä-Suomen suurimpien rakennushankkeiden parissa. Rakennamme mm. kauppakeskus-, toimisto-, hotelli- ja konesali, liikenneasema- ja julkisten kiinteistöjen talotekniikkaa. Tehtävässäsi vastaat mm. nimettyjen projektien johtamisesta, hankinnoista, työvaiheiden, aikataulujen ja resurssien suunnittelusta, projektiennustamisesta ja -raportoinnista sekä esimiestehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

- tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähköteknikko/-insinööri)
- laaja-alaista kokemusta erilaisten uudishankkeiden ja urakkamuotojen parissa sekä vahvaa sopimustekniikan ja YSE:n hallintaa
- oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä sekä
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa kirjallista osaamista

Eduksesi laskemme aikaisemman kokemuksen yhteistoiminnallisista urakkamuodoista, kuten projektinjohtourakoista tai alliansseista.

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakavaraisessa perheyrityksessä,
- itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän,
- osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen projektitoiminnan johtamisessa sekä,
- kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ville Vilska, puh. 040 300 5719, tai sähköpostilla ville.vilska@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 31.1.2020 mennessä.