(Poistunut julkaisusta)

Sähköprojektipäällikkö
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021
Haemme ammattitaitoiseen sähköurakkatiimiimme projektipäällikköä Kymenlaakson alueelle! Olet sitten jo kokenut alan ammattilainen tai urasi alussa, me perehdytämme, koulutamme ja tuemme sinua päivittäisissä tehtävissäsi. 

Tarjoamme itsenäisen sekä vastuullisen tehtävän osana asiantuntevaa ja rentoa työyhteisöä, johon kuuluu neljä projektipäällikköä. Kohteet vaihtelevat ja jokainen projektipäällikkö pääsee itse vaikuttamaan tehtäviinsä sekä toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Tiimi tukee ja auttaa kuitenkin aina tarvittaessa. Tekemisen tueksi tarjoamme myös kilpailukykyiset tuotteet ja järjestelmät. Toimit osana kansainvälistä Caverionia ja käytössäsi ovat Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten liikunta- ja lounasetu, sekä oma työterveyspalvelu. Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Projektipäällikkönämme vastaat sähköurakointiprojektien toteutuksesta ja taloudesta, sekä asentajatiimin johtamisesta.  Työkohteet painottuvat teollisuusympäristöön. Tehtäviin kuuluu: 

- sähköprojektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen

- materiaalitilaukset

- lisätöiden hinnoittelu

- toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on jo kokemusta teollisuuden sähkötöistä ja tehtävään soveltuva koulutustausta. Omaat palveluhenkisen ja määrätietoisen otteen työhösi ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Hyvänä yhteistyön rakentajana saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin ja haluat kehittyä, oppia uutta sekä sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa. Eduksi luemme kokemuksen projektien hoitamisesta, mutta tärkeintä on kuitenkin asenne työntekoon ja oppimiseen, me tuemme sinua matkalla alan ammattilaiseksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Juha Romppainen, p. 050 406 9807. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 25.2.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.