Sähköprojektipäällikkö
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021
Haluatko hoitaa itsenäisesti sähköprojekteja? Haemme organisointikykyistä ja palveluhenkistä projektipäällikköä Uudenmaan alueelle. 

Meillä Caverionilla pääset osaksi avointa ja ammattitaitoista sähköurakkatiimiä, johon kuuluu 3-4 projektipäällikköä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä itse vaikuttamaan tehtäviisi vaihtelevissa kohteissa erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja meille onkin tärkeää niin työturvallisuus kuin työhyvinvointi. Työntekijämme ovat meille tärkeitä ja panostamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyviin henkilöstöetuihin, kuten mm. liikunta- ja lounasedut, sekä oma työterveyspalvelu. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Projektipäällikkönä vastaat projektien toteutuksesta ja taloudesta, sekä asentajatiimin johtamisesta. Työkohteina on erilaisia kiinteistöjä mm. toimitilat, teollisuuskohteet, logistiikkahallit, sairaalat jne. Tehtäviisi kuuluu: 

- sähköprojektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen

- materiaalitilaukset

- lisätöiden hinnoittelu

- toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii muutaman vuoden kokemusta sähköprojektien toteutuksesta ja itsenäisestä hoitamisesta, sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. sähköinsinööri/ -teknikko). Sinulla on määrätietoinen työote ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Haluat kehittyä, oppia uutta ja sitoutua!

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kenneth Matilainen, p. 040 843 7808 tai kenneth.matilainen@caverion.com. #LI-TN1

Hae tehtävää 31.1.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. 

 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot