(Poistunut julkaisusta)

Sähköprojektipäällikkö
ESP Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2018

SÄHKÖPROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ HELSINKIIN

Etsimme projektiliiketoimintaamme Sähköprojektipäällikköä Helsinkiin. Toimenkuva sisältää esimiestehtävät projekti-insinööreille sekä projektinhoitajille, asiakasyhteydenpidon, tarjous- ja kustannuslaskennan, projektihankinnan sekä erilaisten taloteknisten ratkaisuesitysten laadinnan asiakkuuksiin.

Mikäli omaat innostuneen ja asiakaslähtöisen asenteen, mielenkiinnon talotekniikan projektiliiketoimintaan sekä halun kehittyä työssäsi niin saatat olla etsimämme henkilö.

Toivomme sinulta n. 5v kokemusta sähköalan projektiliiketoiminnasta sekä esimiestehtävistä. Koulutuksesi voi olla insinöörin tai teknikon koulutus. Arvostamme myös aiempaa hankekehitys- ja KVR-projektiosaamista sekä mahdollista sähkösuunnittelu kokemustasi.

Tarjoamme sinulle ESP konsernissa arvostavan ja kunnioittavan työilmapiirin, jossa ammatillinen kehittymisesi ja kouluttautumismahdollisuutesi on myös meille tärkeää.

ESP konserni on täysin kotimainen tulevaisuuden talotekniikkapalveluiden ja -ratkaisujen tuottaja, jolle henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys on tärkein asia.

 

Toivomme hakemustasi 20.1.2019 mennessä osoitteeseen: ilkka.nurmela@espoy.fi

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Ilkka Nurmela  puh: 0400-421242, email: ilkka.nurmela@espoy.fi, www.espoy.fi