(Poistunut julkaisusta)

Sähköprojektipäällikkö Vantaalle
Laptitec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Haemme Vantaan toimipisteeseen sähköprojektipäällikköä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Tehtävääsi kuuluu kokonaisvastuu hoidossasi olevista projekteista hankkeen alusta loppuun. Vastaat kunkin hankkeesi aikataulullisesta ja tuloksellisesta toteutumisesta ennalta asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Toimit esimiehenä useammalle alaisillesi, jotka projektejasi hoitaa.

Voit olla vastavalmistunut insinööri tai kokenut asentaja, joka haluaa vaihtaa toimihenkilötehtäviin. Insinöörin tutkinto tai vastaava ei ole välttämättömyys, mutta siitä voi olla etua. Olet tottunut työssäsi käyttämääni nykyaikaisia ohjelmistoja ja järjestelmiä, niin tietokoneella kuin mobiilisti. Työssäsi sinulle on etua järjestelmällisyydestä, loogisesta ja selkeistä toimintatavoista projektiesi läpiviennissä. Projektit ovat luonteeltaan vaihtelevia, joten kustannustehokasta toimintaa ja "pelisilmää" vaaditaan päivittäisessä toiminnassasi. Meillä on avoin, rento ja ammattimainen työkulttuuri. Arvostamme luontevaa kykyä toimia hyvässä yhteistyössä kollegoidesi sekä yhteistyökumppaniesi kanssa.

Työtehtävät ovat vastuullisia ja mielenkiintoisia. Meillä pääset toimimaan osana mukavaa ja joustavaa työyhteisöä. Palkkaus on kilpailukykyinen. Työpaikka sijaitsee Vantaan Veromiehessä, kauppakeskus Jumboa vastapäätä.

Lisätietoja paikasta antaa tuotantojohtaja Hannes Kokko, p. 0414586198. Hakuaikaa on 26.5. asti.